Eredeti Keeway alkatrészek | Benelli keeway márkakereskedés

 Eredeti Keeway alkatrész ek és alkatrészek online áruházunk mindent biztosít egy motorosnak egy helyen. Vásárolhat Keeway szervizcikkeket, eredeti pótalkatrészeket és teljesítménynövelést, hogy gépeit jó állapotban tarthassa, valamint ruhákat és sisakokat, hogy stílusosnak és kényelmesnek érezze magát útközben.


Kaphat minden Keeway motorkerékpár és robogó alkatrészet a Keeway Parts -tól. Szállítási díjaink Európában és világszerte nagyon versenyképesek. Ha Európán kívül tartózkodik, akkor ÁFA nélkül vásárolhat alkatrészeket.


Eredeti Benelli alkatrészek és alkatrészek

Mi vagyunk az egyablakos üzlet minden Benelli igényéhez, a MotoGB eredeti alkatrészeihez és alkatrészeihez online. Mindennapi szervizcikkeket, eredeti és utólagos pótalkatrészeket és teljesítménynövelést kínálunk Benelli kerékpárja kiváló állapotának megőrzése érdekében. Ruházatot és sisakot is forgalmazunk, hogy stílusosan utazhasson és kényelmesen érezze magát. Egyablakos kerékpárboltunk eredeti Benelli alkatrész eket és alkatrészeket kínál Önnek online. A mindennapi szervizcikkek mellett a Benelli kerékpárok frissíthetők eredeti és utángyártott alkatrészekkel. A Benelli motorkerékpár alkatrészek nálunk megtalálhatók a legnagyobb választékban.

QIANJIANG-KEEWAY EUROPA LTD. (MAGYARORSZÁG)

Qianjiang-Keeway Europa Zrt. Ennek a cégnek a magyarországi központja Szentendre. A Gépjármű -kereskedők tevékenysége magában foglalja. 1999 áprilisában megalakult a szervezet. Qianjiang-Keeway Europa Zrt. jelenleg 19 (2020) személyt foglalkoztat. Qianjiang-Keeway Europa Zrt. a kiemelt cég a legfrissebb pénzügyi csúcsokon. 2019 -ben a vállalat 10,09% -os növekedést jelentett a nettó árbevételben. Ebben a két évben volt a Qianjiang-Keeway Europa Zrt. Teljes vagyona. 4,76%-kal nő. A Qianjiang-Keeway Europa Zrt. 1,54% -os nettó haszonkulcsa nőtt. 2019 -ben.

A benelli kereskedésről
A Kína legerősebb gyártási kapacitásával és méretével a keeway márkakereskedés 2005 -ben felvették a QJIAN JIANG csoportba. A Wenling mintegy 500 km -re található Sanghajból, és gyára évente 120 000 járművet állít elő, 14 000 alkalmazottal. A világban a Pesaro történelmi márkája kibővítette látókörét. Az olasz Benelli cég stílusával, mérnöki tudásával és üzleti szemléletével készen áll arra, hogy szembenézzen a jövő kihívásaival a QJ -hez hasonló nagy csoport globális jövőképével és üzleti megközelítésével. A vadonatúj modellekkel a Benelli DNS-ével és örökségével ünnepli eredetét, innovációját és a márka erejét. A világ mozgásba hozása és ügyfeleinek a jövőbe vetítése a Benelli márkakereskedés célja. A Benelli új modelljei élvonalbeli formatervezést, élvonalbeli technológiát kínálnak, és élvezetes vezetni, összehozva a múlt, a jelen és a jövő motoros rajongóit.

Comments

Popular posts from this blog

الخبرة بين السحرة المحترفين | دراسة مقابلة

Free Casino Games | Slot machines without registration